UAB „VILMESTOS PROJEKTAI“ SLAPUKŲ POLITIKA

 

Ši Privatumo politika taikoma šiose UAB "VILMESTOS PROJEKTAI" svetainėse:

Vilmesta.lt

Butai.lt
N41.lt
M26.lt

 

I. BENDROSIOS NUOSTATOS

 

1. UAB „VILMESTOS PROJEKTAI“, juridinio asmens registracijos kodas 125942694 (toliau – Bendrovė), slapukų politika parengta vadovaujantis 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo nuostatomis.
2. Slapukas (angl. cookies) – tai nedidelis informacijos failas, kurį interneto svetainė įrašo į lankytojo kompiuterį arba mobilųjį įrenginį, kai jūs lankotės toje svetainėje. Slapukai naudojami funkcionalumui pagerinti, statistikai ir analizei, suteikti naudingos informacijos svetainės savininkui, užtikrina malonesnę svetainės naudojimo patirtį, leidžia tobulinti svetainę ir kt. Lankantis Bendrovės svetainėje yra naudojami ir trečiųjų šalių slapukai, pvz., Google Analytics. Taip pat svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių tinklalapius, kuriuose netaikoma Bendrovės Politika.
3. Ši Bendrovės slapukų politika (toliau – Politika) skirta informuoti, kad Bendrovė savo interneto svetainėje naudoja slapukus, nurodyti jų tvarkymo taisykles.
4. Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad tęsdami naršymą Bendrovės svetainėje iškilus slapukų juostai ir nepakeitus naršyklės nustatymų, Jūs taip pat sutinkate, kad būtų naudojami slapukai ir su Politika.
5. Bendrovės socialinių tinklų paskyroms yra taikoma atitinkamo socialinio tinklo privatumo politika, todėl lankytojas turi papildomai susipažinti su jų privatumo politika.

 

II. RENKAMI ASMENS DUOMENYS

 

6. Naudojant slapukus, yra renkami šie Bendrovės svetainės lankytojų duomenys:

 

  • bendro pobūdžio informacija apie naudojimąsi Bendrovės svetaine;
  • informacija leidžianti atpažinti ir suskaičiuoti Bendrovės svetainės lankytojus bei stebėti lankytojų apsilankymus ir jų veiklą svetainėje;


7. Naršant Bendrovės svetainėje be slapukų renkami tokie asmens duomenys:

 

  • IP adresas (kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas tinkluose), miestas iš kurio jungiamasi, svetainės sekcijos, kuriose lankomasi;
  • duomenys, kuriuos svetainės lankytojas pats pateikia Bendrovei, kai pateikia užklausos formą (vardas, pavardė, el. paštas, tel. Nr.);
  • duomenys, kuriuos svetainės lankytojas pats pateikia Bendrovei, kai kreipiasi svetainėje nurodytais kontaktais;
  • socialinių tinklų, kuriuose dalyvauja Bendrovė, naudotojų asmens duomenys, tokiems asmenims kreipiantis į Bendrovę per socialinius tinklus.

 

III. NAUDOJAMI SLAPUKAI

 

8. Lentelėje pateikiamas svetainėje naudojamų slapukų sąrašas:

 

Slapuko kategorija Duomenų tvarkymo tikslas Slapuko pavadinimas Galiojimas
Techninis Sklandžiam svetainės veikimo užtikrinimui Techninis Iki sesijos pabaigos
Analitinis Lankomumo statistikos rinkimui Google Analytics Nuolatinis
Analitinis Lankytojų veiksmų analizavimui Google Tag Manager Nuolatinis
Reklaminis Svetainės reklamos optimizavimui Google AdWords Nuolatinis

 


9. Bendrovės svetainėje naudojamasi Google Analytics – Google, Inc. teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Google Analytics surinkta informacija yra perduodama ir saugoma Google. Google ją saugo ne Lietuvoje esančiuose serveriuose. Google gali perduoti Google Analytics surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymą arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu. Lankytojas turi papildomai susipažinti su Google privatumo ir slapukų politika.

 

IV. SLAPUKŲ VALDYMAS

 

10. Slapukus galima valdyti ir/ar ištrinti pagal savo pageidavimus, jeigu tai leidžia Jūsų naršyklės ar įrenginio nustatymai. Jeigu norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose. Kiekviena naršyklė turi skirtingą nustatymų pritaikymo metodą.
11. Informacija apie slapukų nustatymą populiariausiose naršyklėse:

Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/lt/kb/Slapuk%C5%B3%20%C5%A1alinimas

Internet Explorer https://support.microsoft.com/lt-lt/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#

Google Chrome https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=lt

Microsoft Edge https://support.microsoft.com/lt-lt/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy

Safari https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Opera https://help.opera.com/en/latest/

12. Pažymėtina, kad nustatymų pakeitimas galioja tik viena naršyklei, jei lankytojas naudoja kelias naršykles, atitinkami veiksmai turi būti atlikti kiekvienoje naršyklėje.
13. Jeigu norėtumėte gauti išsamesnės informacijos apie slapukus, kaip juos valdyti, taip pat instrukcijų, kaip juos ištrinti, apsilankykite interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org/ (svetainė anglų, prancūzų, vokiečių kalba).
14. Slapukų atsisakymas ar ištrynimas gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.
15. Jei norite atsisakyti Google Analytics slapukų, atsisiųskite ir įdiekite Google Analytics atsisakymo naršyklės plėtinį. Tai padaryti galite atidarant šią nuorodą: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
16. Atkreiptinas dėmesys, kad jeigu paspaudę nuorodą iš Bendrovės interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, Bendrovė nėra atsakinga už trečių šalių interneto tinklalapių turinį ir jų nustatytus privatumo užtikrinimo principus.

 

V. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

 

17. Politika gali būti Bendrovės atnaujinta. Bendrovė informuoja lankytojus apie atnaujinimus pateikdama aktualią Politikos redakciją.
18. Bendrovė laikosi slapukų naudojimą reglamentuojančių teisės aktų.
19. Jeigu iškiltų klausimų, prašome kreiptis Jums patogiu būdu:

 

  • Paštu: Nidos g. 2-47, Vilnius
  • El. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vilmestos projektai, 2015

Sprendimas: Webbus.lt

Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Tęsdami naršymą mūsų svetainėje arba paspausdami „Sutinku“, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Informuojame, kad savo duotą sutikimą galėsite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija - Privatumo politikoje